prinsessofie.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste artikelen
Ik heb hier al even geen foto's laten zien terwijl ik toch niet stil gezeten heb. De keuken, het atelier en de slaapkamer zijn nu, op wat details na, klaar. Ik heb ze op mijn blog gezet. Het leuke van een blog is dat je de foto's groot kan bekijken maar minder leuk dat je alle schoonheidsfoutjes ziet.
 
Ik vond het matras te leuk om het bed netjes op te maken. Het frisse linnengoed ligt op het bed. Onder het bed het speelse, witte katje wat ik van Son kreeg en het hele huis doorgaat.
 
Groetjes, Roelie
 
Lees meer...   (17 reacties)
Nu de meeste grove werkzaamheden aan het huis voorbij zijn, kan ik beginnen met de details. Allebei leuk om te doen maar bij de details gaat het huis 'echt leven'.
De badkamer is nu helemaal klaar en ik ben op dit moment bezig met het Atelier. Stukje bij beetje komt hier ook het einde in zicht.
 
 
Het bureau heb ik gemaakt en geschilderd. De miniaturen heb ik gekocht, zelf gemaakt, of gekregen.
 
Groetjes, Roelie
 
Lees meer...   (15 reacties)
Ik werd zo enthousiast van de workshop van Moon dat ik mijn gebreide 1:1 plaid op de bank wilde namaken. Helaas heb ik hier geen patroon meer van maar ach.... het verschil is amper te zien. Vanmiddag nog snel 3 lapjes gebreid. Het begin is er.. 6 verschillende patronen..4x12 cm is klaar. Hopelijk binnenkort de rest
 
 
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (12 reacties)
              
 
Gisteren was ik ook op de beurs in Utrecht. Een grote overzichtelijke zaal. Het was wel even wennen omdat de meeste standhouders in Nieuwegein hun vaste plek hadden. Ik heb niet zo heel veel gekocht maar wel veel gekregen. Op de foto boven is het hele kleine doosje, met nog kleinere tubes, verf amper te zien.
Voor de badkamer kreeg ik een prachtig kleed, een wattenpotje
 & schilderij.
Verder nog een prachtig boekje, doosjes en printjes
                       
 
Edith, het was leuk om je te ontmoeten en nogmaals bedankt !!
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (12 reacties)
Mijn vakantie zit er weer op en vanwege het koude weer veel thuis geweest en aan de knutsel. De keuken is klaar. De tegels heb ik naar de workshop van Josje gemaakt. Veel werk maar erg mooi geworden.
 
Uiteraard kan er nog meer vulling in de kast en op de plank maar dat komt wel. Er moeten ook nog passende stoelen bij de tafel komen.
 
Zelfs in het minihuishouden wordt er gekookt,
 
Groetjes, Roelie
 
Lees meer...   (29 reacties)
In het dopje van Dreftafwas, zag ik direct deze taart. Erg leuk om te maken.
 
 
 
 Als extra heb ik sneeuw uit een flesje gebruikt voor de slagroom. Het ijzerdraadje met prijskaartje ligt ernaast
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (11 reacties)
 
Voor 2010 veel geluk en inspiratie toegewenst!
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (13 reacties)
Helaas heb ik niet eerder de tijd gehad om een foto te maken van mijn cadeautjes die ik van de Sint ?? heb gekregen. Ik ben er erg blij mee. Een prachtig geborduurd kussen en 7 boekjes
 
Ik sluit me bij Krin aan dat er ook dit jaar weer heel veel mooie dingen gemaakt zijn. Teveel om overal op te reageren.
 
Groetjes, Roelie
 
 
 
 
Lees meer...   (12 reacties)
Het was een drukke maand maar de knutsel door Jody opgegeven vond ik erg leuk. Dus aan de slag gegaan. Mijn idee om een romantische theekist met papier en kantjes te maken veranderde al gaande, het werd het een houten kist.  Ook de andere materialen heb ik er niet in verwerkt dus geen KvdM !
 
Het serviesje wordt misschien nog wel eens vervangen door een mooier exemplaar.
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (18 reacties)
Van een lieve vriendin kreeg ik een kijkkast en heb me er de laatste weken lekker op uitgeleefd. Van Victoriaanse stijl naar Cottage stijl veranderd.
 
In de keuken komt nog een verlaagd plafond maar daarvoor moet ik eerst wachten op een lamp. Verder moeten er nog veel balken gemaakt worden.
In de huiskamer heb ik een grote haard gemaakt. 
 
 
Straks even hout sprokkelen buiten, dan kan het licht erin ook aan.
 
Voor de keuken ben ik nog op zoek naar een dun sisal kleed, heeft iemand een idee waar ik dit kan vinden of hoe te maken??
 
Groetjes, Roelie
Lees meer...   (20 reacties)
Mijn andere site
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl